Om os

Hvem er vi?

Stifterne bag AcBaCl kommer med over 25 års erfaring fra rengøringssektoren, hvor de har udviklet og leveret IT- og softwareløsninger til de førende aktører i branchen.

De specialiserer i løsninger til rengøringssektoren, og deres dybdegående viden og forståelse af branchen gør det muligt for dem at skabe løsninger, der er skræddersyet til de krav og behov, som findes på netop det område.

Image

Med AcBaCl har vi skabt fremtidens løsning til rengøringssektoren

AcBaCl er et globalt og førende cloudbaseret værktøj til rengøringsplanlægning. Med AcBaCl bliver det for første gang muligt at gå væk fra at planlægge rengøring ud fra statiske planer, der kører uge efter uge og måned efter måned, og over til datadrevet, fleksibel og aktivitetsbaseret rengøringsplanlægning.

Det betyder, at rengøringsplanlægningen bliver intelligent, og konsekvensen er både økonomiske besparelser på grund et mere effektivt ressourceforbrug, og et mere bæredygtigt forbrug, fordi der udledes færre kemikalier, bruges mindre vand og færre rengøringsmidler.

Det er kort sagt, den optimale løsning til virksomheder, der vil høste alle fordelene af datadrevet rengøringsplanlægning.

 

Mission statement

AcBaCls mål er at sikre mere bæredygtige og klimavenlige bygninger over hele verden, der kun bliver rengjort, hvor der har været aktivitet i bygningerne, hvilket medvirker til højeste rengøringsniveau og sikrer mindst mulig brug af ressourcer.

 

Kontakt os